A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Привітання з Новим роком та Різдвом від колективу Великоновосілківського професійного ліцею

Дорогі друзі! Колектив Великоновосілківського професійного ліцею від усього серця вітає всіх вас із самими довгоочікуваними і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим! Це усіма нами з дитинства улюблені й радісні дні, наповнені світлом свята спільної радості, веселощів, очікування чуда й казки, душевного тепла и надії. Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2019 рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід. Напередодні Нового Року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться. Від усієї душі зичимо вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра й радості, вірних друзів та близьких людей поруч. Нехай прийдешній рік виправдає ваші самі добрі надії і прагнення, принесе достаток і добробут вашим сім’ям. Нехай панують у ваших домівках мир, взаєморозуміння й любов. З Новим Роком та Різдвом Христовим!

08:50 29.12.2018

«Компетентний педагог – запорука реалізації компетентнісного підходу до сучасного освітнього процесу».

  Виховати компетентного творчого учня може лише компетентний і творчий педагог. Педагогічний колектив Великоновосілківського професійного ліцею, розуміючи важливість і складність проблем, які постають перед ним, працює над удосконаленням освітнього процесу, над формуванням особистості педагога, його педагогічної майстерності.  21.12 2018 року у ліцеї відбулися методичні посиденьки з теми «Компетентний педагог – запорука реалізації компетентнісного підходу до сучасного освітнього процесу». Учасники вивели формулу компетентності педагога, визначили складові підвищення компетентності вчителя. Учасники об’єдналися у три групи: "Оптимісти» (МК «Спеціальні дисципліни»), «Лідери» (МК загальноосвітніх дисциплін, «Новатори» (МК «Кухар. Кондитер»). Були створені індивідуальні освітні маршрути «Сходинки до вдосконалення», виконані вправи на розвиток логічного мислення, вирішення проблемних педагогічних ситуацій. Методичні комісії взяли участь у конкурсі рекламістів – створили рекламу професії вчителя та презентувати її. У фіналі заходу виконали вправу "Соняшник" ( склали невелику програму особистісного зростання). Директор ліцею Малтабар М. Г. побажав учасникам, щоб галерея професійних перемог була у кожного надзвичайно великою, постійно поповнювалася новими ракурсами, а самоосвітні кейси та портфоліо – новими методами, прийомами, інноваціями, що у свою чергу сприятиме успішній реалізації компетентнісного підходу та модернізації освітнього процесу.

20:06 21.12.2018

Відкриття сучасної лабораторії у Великоновосілківському професійному ліцеї

20 грудня у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулося відкриття модернізованої лабораторії для проведення уроків виробничого навчання та лабораторно-практичних робіт із предметів професійно-теоретичної підготовки для груп учнів, які навчаються за професією «Кухар. Кондитер». Нові технології пронизують усі сфери життя людини, у тому числі й кулінарію. Тому ми намагаємося крокувати в ногу з часом. Запорука успішного навчання створення комфортних умов для праці на якісному, сучасному обладнанні Обладнана за останнім словом техніки, світла та простора лабораторія кухарів покликана стати інтерактивною майстернею, де майбутні кулінари отримуватимуть не лише нові знання і практичні навички, а також матимуть можливість експериментувати і створювати авторські витвори кулінарного мистецтва. Словом, забезпечуватиме можливість підготовки фахівців у відповідності до сучасних вимог. Завдяки цьому учні зможуть підвищити рівень професійної кваліфікації і у майбутньому буде легше знайти більш престижну роботу і отримувати за свою працю достойну винагороду

09:43 21.12.2018

День Святого Миколая у ліцеї

День святого Миколая — це улюблене та очікуване багатьма дітлахами свято покровителя дітей і мандрівників. Воно просякнуте особливою атмосферою приготування та отримання подарунків. Традиційно з великими урочистостями відзначають це свято і у Великоновосілківському професійному ліцеї. Ранок 19 грудня в нашому начальному закладі розпочався зі святкової лінійки «Всі чекають чудотворця», на якій учні розповідали про традиції святкування цього дня в Україні та світі. До всіх учнів зі словами вітання звернувся директор ліцею Микола Георгійович Малтабар, який побажав усім милосердя, завзятості, терпіння, бути добрими і уважними один до одного, адже найпростіша добра справа це маленьке диво. І, звісно, за доброю традицією, всі учні ліцею отримали солодкі подарунки. А у вечорі ліцеїсти зібралися в актовій залі де відбулася святкова конкурсно-розважальна програма «Старі пісні про головне» В наш час у молоді більше вибору. На естраді така кількість різних виконавців і авторів пісень, що в них легко заплутатися. Але в цей вечір, ми зробили крок назустріч старшому поколінню,спробували полюбити пісні їх молодості, пісні під які вони закохувались, ходили на побачення, виховували дітей, пісні, які вони пронесли через все своє життя, пісні які стали символом цілого покоління, пісні які пройшли випробування часом і не втратили своєї краси, яскравості і популярності. Сьогодні тут, в нашій залі звучали пісні, написані в той час, коли батьки, бабусі і дідусі наших учнів були молодими. Після завершення концертної програми всі присутні були запрошені на подвір’я ліцею для відкриття ялинки, прикраси для якої ліцеїсти виготовляли власноруч. Під дружні оплески засяяли яскраві вогні на лісовій красуні, символізуючи приближення свят та надію на краще.

09:37 20.12.2018

Фізкультурно-спортивне свято присвячене Дню Збройних Сил України

6 грудня ліцеїсти разом зі своїми наставниками зібралися на фізкультурно-спортивне свято присвячене Дню Збройних Сил України, щоб позмагатися у силі, спритності, винахідливості, кмітливості і просто відпочити. Народна мудрість стверджує, що земля може нагодувати людину своїм хлібом, напоїти водою зі своїх джерел, але захистити себе не може. Сьогодні ми дійсно відчуваємо захист Збройних Сил, тому що на сході нашої країни іде неоголошена війна. Щиро вітаємо всіх хто колись служив , хто зараз служить у збройних силах,чи тих хто ще буде служити з Днем Збройних Сил України та бажаємо Вам усім незламної волі в подоланні труднощів буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров'я та звершення всіх ваших мрій і побажань.

11:33 06.12.2018

Товариська зустріч з волейболу

4 грудня у спортивній залі Великоновосілківського професійного ліцею знову відбулася дружня зустріч з волейболу, цього разу в гості до ліцеїстів завітала дівоча команда Великоновосілківської ЗОШ №2, яка продемонструвала високий рівень гри і здобула перемогу. Вітаємо дівчат і чекаємо в гості ще неодноразово)

11:31 05.12.2018

Зустріч з випускниками

5 грудня 2018 року на класну годину до учнів третього курсу Великоновосілківського професійного ліцею завітали випускники ліцею 2018 року, а нині курсанти Вінницького вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Віктор Котенко, Микола Шевченко та Ерванд Мовсесян.  Хлопці презентували свій навчальний заклад у якому вони здобувають професію «Пожежний-рятувальник", "Командир відділення оперативно-рятувальної служби цивільного захисту", розповіли про своє студентське життя та запросили ліцеїстів на День відкритих дверей.

11:29 05.12.2018

Вшанування пам’яті жертв голодомору

В історії бурхливого XX-го століття Голодомор 1932-33 років в Україні посідає особливе місце. Голод, який спричинили насамперед політичні чинники, охопив багато регіонів України. Голодомор 1932-1933 рр. був не випадковим явищем природного чи соціального походження, а наслідком цілеспрямовано застосованого тоталітарною владою терору голодом, тобто геноцидом. Хлібозаготівлі, враховуючи їх обов’язковість та карально-репресивний механізм виконання, виявилися одні¬єю із фіскальних форм натурально-продуктових повинностей українських селян і стали головною причиною жахливої трагедії Голодомору.  Цю трагедію ми будемо переживати дуже довго. Поки не піде у засвіти останній очевидець рукотворного голоду. Поки ми не згадаємо всіх, хто хотів просто жити на своїй землі. Поки не будуть знесені пам'ятники катам і не перейменують вулиці, які досі носять імена призвідників катастрофи. Поки, врешті решт, ми не дізнаємось всю страшну правду... Великоновосілківський професійний ліцей приєднався до всіх небайдужих людей світу з метою вшанування пам’яті жертв страшної трагедії українського народу.

13:19 23.11.2018

Змагання з волейболу

В рамках профорієнтаційної роботи та з метою залучення підлітків до систематичних занять фізичною культурою і спортом, популяризації здорового способу життя 22 листопада у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулися змагання з волейболу. В гості до ліцеїстів завітала спортивна команда Великоновосілківської загальноосвітньої школи №2 разом з вчителем фізичного виховання Паньковим В.В. Змагання проходили в дружній атмосфері, команди отримували не тільки велику підтримку від вболівальників та глядачів, а й багато позитивних емоцій. Цього разу перемогу одержала команда ліцеїстів. Всі юні спортсмени отримали грамоти та солодощі, які виготовили під час виробничого навчання наші кухарі. Дякуємо колективу Великоновосілківської ЗОШ №2 за співпрацю, сподіваємось що зустрічі подібного формату відбудуться ще неодноразово.

13:15 23.11.2018

День працівників сільського господарства

Так уже ведеться, що українське село, в основному працює, а не святкує. Але щороку у третю неділю листопада країна відзначає день сільських трудівників. Це світле свято всіх хліборобів, всіх працівників-аграріїв! Україна селянська – це не тільки гектари чорнозему чи центнери збіжжя. Україна – це сільська честь, це правда рідного краю, це гордість предків за своїх нащадків, що й зараз зберігають вікові цінності праці на землі.  Так було завжди: ми – народ міцних, вікових сільськогосподарських традицій. І наша земля славна працею своїх трударів. Традиційно святкові заходи присвячені цьому дню відбулися і у Великоновосілківському професійному ліцеї, бо саме в нашому навчальному закладі готують кадри для сільського господарства не тільки району, а й всієї країни. Зі словами вітання до присутніх звернувся директор Микола Георгійович Малтабар, який щиросердно привітав всіх зі святом, висловив вдячність аграріям за їх нелегку повсякденну працю, побажав міцного здоров’я, щастя, успіхів, рясних сходів та щедрих ужинків. «Україна може і повинна стати головною житницею Європи та й світу в цілому. Бо ми володіємо найродючішими в світі чорноземами, маємо сприятливі кліматичні умови і - головне - найпрацьовитіших людей, міцні хліборобські традиції, помножені на вміння і бажання успішно господарювати на своїй рідній землі», - підкреслив Микола Георгійович За досягнення високих показників у роботі, за вагомий особистий внесок у розвиток навчального господарства ліцею кращі трударі були нагородженні Почесними грамотами.. Завершились урочистості святковими концертними номерами у виконанні ліцеїстів.

13:08 16.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора