A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

"На хвилях пам'яті"

Великоновосілківська районна бібліотека та народний музей історії Великої Новосілки провели спільний захід присвячений Дню пам’яті та примирення «На хвилях пам’яті» . Урок-реквієм присвячений пам’яті понад 60 мільйонів людей, чиє життя було обірвано насиллям світового масштабу, людям усіх рас і націй, чоловікам і жінкам, воїнам і мирному населенню – усім загиблим і усім тим, хто вижив та пройшов через пекло Другої світової війни.

09:29 07.05.2019

Великоновосілківський професійний ліцей придбав нову сівалку зернову Harvest 540

Сьогодні численним виробникам сільськогосподарської продукції не обійтися без надійних автоматизованих технологій. Особливу популярність у фермерів все більше набувають багатофункціональні машини, здатні сіяти різні види сільськогосподарських культур, одночасно здійснюючи внесок в грунт добрив.  Саме такими можливостями володіє нова сівалка зернова Harvest 540 яку придбав Великоновосілківський професійний ліцей для обробітку земель навчального господарства і навчання учнів які здобувають професію «Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва». Зернова сівалка моделі Harvest – це потужний і досконалий агрегат, здатний швидко і ефективно здійснювати всі поставлені завдання з мінімальними витратами на експлуатацію, ремонт і сервіс

10:33 24.04.2019

День відкритих дверей у ліцеї 2019

19 квітня у Великоновосілківському професійному ліцеї відбувся День відкритих дверей, щорічний захід, мета якого – залучити випускників шкіл до навчання у нашому навчальному закладі.

13:07 19.04.2019

Обласний конкурс фахової майстерності з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва

Обласний конкурс фахової майстерності з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» Професій безліч є цікавих, Але свою вгадати як? Щоб добре діло й добра слава? І я собі міркую так: Потрібно лікувати хвороби, Водити у космос кораблі… Та я із роду хліборобів, І родовід мій – від землі!

11:15 29.03.2019

Обласний огляд-конкурс науково-технічної юнацької творчості Донеччини «Техно-Україна. Techno-UA»

26 березня 2019 року у м.Покровськ  відбувся ІІ етап щорічного обласного огляду-конкурсу науково-технічної юнацької творчості Донеччини «Техно-Україна. Techno-UA», декоративно-прикладної та фототворчості професійно-технічних навчальних закладів, в якому взяли участь і представники Великоновосілківського професійного ліцею.

11:57 26.03.2019

Атестація педагогічних працівників Великоновосілківського професійного ліцею  у 2018-2019 навчальному році.

Керуючись  Типовим положенням про атестацію педагогічних працівників України 25 березня 2019 року проведено атестацію педагогічних працівників Великоновосілківського професійного ліцею  у 2018-2019 навчальному році.

11:06 25.03.2019

Форум служб порозуміння закладів освіти

19-21 березня 2019р. команда «СОП» Великоновосілківського професійного ліцею (Служба Оперативного Порозуміння), представила ліцейську службу порозуміння на Форумі служб порозуміння закладів освіти на тренінгу з тренерської майстерності в м.Києві, який був ініційований  ГО «Ла-Страда- Україна» в партнерстві з Міністерством освіти і науки України, за підтримки UNICEF/

11:26 22.03.2019

І етап Всеукраїнського конкурсу з професії «Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва».

Згідно графіка проведення конкурсів фахової майстерності 19.03.2019 року Великоновосілківському професійному ліцеї відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу з професії «Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва». Конкурс проходив у два тури: І тур – складався з виконання тестових завдань, і передбачав перевірку професійно–теоретичних знань з предметів «Трактори», «Сільськогосподарські машини», «Комплексна система технічного обслуговування і ремонту сільськогосподарської техніки», «Правила дорожнього руху», «Агротехнологія», «Охорона праці». ІІ тур – містив практичну частину і полягав в перевірці навиків і вмінь оранки землі на тракторах МТЗ 80/82 начіпними плугами і включав наступні завдання: • регулювання плуга на задану глибину оранки • проїздмна тракторі по майданчику з піднятим плугом з використанням елементу «Змійка» • від’єднання плуга від трактора Визначення результатів Конкурсу за більшою загальною сумою набраних учасниками балів здійснювалося комісією у складі: - М.Г. Малтабар – директор Великоновосілківського професійного ліцею - А.Г. Черненко – старший майстер - В.М. Пічахчі – викладач спеціальних дисциплін з професії «Тракторист  - машиніст сільськогосподарського виробництва» - В.Г. Мисик – викладач спеціальних дисциплін - Т.В. Стріонова - інженер з охорони праці У конкурсі взяли участь учні ІІ і ІІІ курсів: - Бондаренко Віталій гр.. Т-88 - Джеріх Ілля гр.. Т-88 - Балабан Сергій гр.. Т-87 - Лукач Олександр гр..Т-87 - Ребрик Дмитро гр.. Т-89 Переможцем конкурсу став Джеріх Ілля який за результатами двох турів набрав 172 бали, друге місце посів Бондаренко Віталій – 164 балі, третє місце – Балабан Сергій – 146 балів. За результатами конкурсу Джиріх Ілля буде представляти Великоновосілківський професійний ліцей у ІІ (обласному) етапі обласного конкурсу фахової майстерності серед учнів ЗП(ПТ)О з професії «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва 29 березня.

08:29 20.03.2019

Великоновосілківський професійний ліцей взяв участь у Десятій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2019»

На цьому тижні Великоновосілківський професійний ліцей взяв участь у Десятій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2019» та Дев’ятій міжнародній виставці освіти за кордоном «World Edu». Вона традиційно організовується компанією «Виставковий світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України. Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю ділової програми з найбільш актуальних і важливих питань галузі освіти, чисельністю учасників усіх ланок освіти та кількістю відвідувачів є найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні. Мета заходу - об’єднати учасників освітнього процесу в пошуку ефективних шляхів підвищення якості освіти, розвитку національних і міжнародних освітніх проектів і програм, сприяти встановленню ділових контактів, збагаченню досвідом, розвитку ініціативи в реалізації завдань, визначених сучасним розвитком нашої держави та надати можливість презентувати інноваційні досягнення, напрацювання закладів освіти та наукових установ, продемонструвати педагогам і фахівцям сучасні засоби навчання, обладнання для предметних кабінетів, проекти, програми та рішення для вдосконалення освітнього процесу. Учасники та відвідувачі виставки взяли участь у програмі, яка включала в себе майстер-класи, конференції, круглі столи, дискусії, воркшопи. Ліцей гідно представив себе у конкурсі з тематичних номінацій, а саме «STEM - навчання як освітній ресурс ХХІ століття» за неї навчальний заклад отримав ґрунтовну нагороду – золоту медаль .

08:51 16.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора