A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Поетапна атестація в групі АС-51

В групі АС-51(майстри виробничого навчання С.М. Малтабар, С.В.Гавриш) Великоновосілківського професійного ліцею 15 березня 2019 року згідно графіка була проведена поетапна атестація ". Всі учні групи успішно пройшли виробничу практику, виконали кваліфікаційну пробну роботу та заповнили щоденники виробничої практики. Як підсумок, учням був присвоїний ІІ розряд зі спеціальності "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів". Майстри групи пишаються своїми учнями та бажають їм подальших успіхів в освоєнні професії.

12:20 15.03.2019

Поетапна кваліфікаційна атестація учнів групи КК-30

Після проходження виробничої практики, яка передбачена навчальним планом у Великоновосілківському професійному ліцеї 14 березня 2019 року проводилась поетапна кваліфікаційна атестація учнів групи КК-30 (майстер виробничого навчання П.І. Хараман) за професією «Кухар. Кондитер».  Наприкінці виробничої практики учні виконали кваліфікаційні пробні роботи на робочих місцях. Це дало змогу визначити рівень оволодіння учнями професійними знаннями і практичними вміннями та навичками з кваліфікації ІІІ розряд кухаря.  У навчальному закладі ліцеїсти результативно та успішно виконали комплексні кваліфікаційні завдання. Кваліфікаційна комісія розглянула результати перевірки знань учнів, виконання кваліфікаційних пробних робіт, виробничі характеристики, щоденники виробничої практики та прийняли рішення про присвоєння учням кваліфікації ІІІ розряд кухарів.

13:09 14.03.2019

Шевченківські дні у ліцеї

Згідно з планом виховної роботи у Великоновосілківському професійному ліцеї упродовж 2018-2019 навчального року були проведені такі заходи, присвячені Т.Г. Шевченку:

08:58 09.03.2019

Десята міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти"

Великоновосілківський професійний ліцей знову бере участь у Десятій міжнародній виставці "Сучасні заклади освіти" та Дев’ятій міжнародній виставці освіти за кордоном "World Edu" які відбудуться 14-16 березня 2019 року в Київському Палаці дітей та юнацтва (вул. І. Мазепи, 13, метро «Арсенальна»).

16:51 06.03.2019

Профорієнтаційна робота

В рамках проведення профорієнтаційної роботи та  подальшого працевлаштування учнів Великоновосілківського професійного ліцею представники Бердянського коледжу Таврійського державного агротехнологічного університету" провели профорієнтаційну роботу з учнями випускних груп. Ліцеїстам були презентовані спеціальності, за якими ведеться підготовка в коледжі, продемонстрований відеофільм та роздані інформаційні матеріали.

19:11 27.02.2019

Учні Великоновосілківської гімназії завітали у гості до ліцею

27 лютого до ліцею завітали гості – учні старших класів Великоновосілківської гімназії. Для школярів було проведено екскурсію навчальним закладом з метою знайомства з його матеріально-технічною базою і навчальним процесом. Учням розповіли про правила вступу до ліцею, про умови навчання та інтегровані професії, які можна тут здобути, поінформували про актуальні професії, а також можливість працевлаштування за ними на підприємствах, в організаціях, установах району.

19:08 27.02.2019

Заходи до Дня рідної мови

Ми українці , - велика родина. Мова і пісня у нас солов’їна. Квітне в садочках червона калина, Рідна земля для нас всіх – Україна.

19:06 21.02.2019

Урочистості з нагоди випуску учнів групи КК-28

15 лютого у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулися урочистості з нагоди чергового випуску учнів, що завершили своє навчання. Дипломи кваліфікованих робітників отримали учні групи КК-28 які навчалися за професією «Кухар. Кондитер». Дорогі наші випускники! Сьогодні ви перегорнули сторінку в нове життя. І скільки не пройшло б років, де б ви не жили, у вас сильніше заб'ється серце, коли ви згадуватимете наш ліцей, своїх дорогих викладачів та майстрів виробничого навчання, які доклали всіх зусиль для того, щоб ви змогли отримати диплом і стати справжніми професіоналами  Нехай учнівське життя в нашому ліцеї залишається для вас лише в хороших спогадах. Для вас розпочинається довге і цікаве людське життя. Із безлічі доріг виберіть свою та ідіть сміливо але ніколи не забувайте домівки, з якої ви вийшли, ліцею, в якому здобули свою найпершу трудову професію. У добру путь!

12:31 17.02.2019

«Звучить у серці музика кохання»

14.02.2019 року колектив бібліотеки спільно з нашими друзями Великоновосілківським професійним ліцеєм підготували молодіжне паті з різноманітними цікавими конкурсами  «Звучить у серці музика кохання» (в рамках проекту "Сприяння сталому розвитку та згуртуванню громад, що зазнали наслідків конфлікту на Донбасі» Міжнародної організації (МОМ) IOM Ukraine , за фінансової підтримки уряду Японії)  Мета заходу - допомогти хлопцям та дівчатам вчитися спілкуватися, проявляти повагу один до одного, розкривати свої творчі здібності та потенціал, бо саме зараз вони переживають прекрасний, але в той же час складний період свого становлення - як особистості. На згадку учасники отримали приємні сюрпризи.  Дякуємо нашим гостям, що завітали до нашого закладу! Бажаємо в День Святого Валентина усього найкращого!  Знайдіть сьогодні час та приділіть увагу своїм рідним та близьким людям? батькам, дітям, друзям, коханим. Не скупіться на теплі слова і обійми!

12:28 17.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора