A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Виховна година присвячена 80 ї – річниці створення перших бойових загонів Української Повстанської Армії

25 жовтня 2022 року для здобувачів освіти та педагогів Великоновосілківського професійного ліцею відбулась виховна година присвячена 80 ї – річниці створення перших бойових загонів Української Повстанської Армії (УПА), яка вела збройну боротьбу за державну незалежність України проти окупаційних режимів. Українська Повстанська Армія прагнула відновити українську державність  ще тоді, коли світ був охоплений Другою світовою війною. Сьогодні, коли Україна відстоює незалежність у повномасштабній війні з російською федерацією, обидві пам’ятні дати тісно переплітаються. Їх поєднують боротьба за державність проти московського режиму. Віримо, що ця  боротьба завершиться перемогою. Це важливо для України – для самого існування нашої ідентичності, культури та держави.  Слава Україні. Героям Слава!

15:00 24.10.2022

Подяка до Міжнародного дня кухаря.

Великоновосілківський професійний ліцей висловлює велику подяку групам «КК-35», «КК-36» та «КК-37» які долучилися до відео привітань, присвячених Міжнародному дню кухаря! За кропітку працю та старанність, групи нагороджено Грамотами.

15:00 21.10.2022

Вікторина «Вправний кухар», присвячена Міжнародному дню кухаря та кулінара.

21 жовтня 2022 року для груп «КК-35», «КК-36» та «КК-37» Великоновосілківського професійного ліцею відбулась онлайн – зустріч, яка була Майбутні фахівці кулінарної справи дізналися про заснування свята, цікаві факти про свою професію та мали змогу перевірити свої знання у вікторині «Вправний кухар». Вітаємо переможців учнів групи КК-35:  Ганну Нетребенко, яка надала найбільшу кількість правильних відповідей, та посіла перше місце, Челкак Каріну – друге місце та Мотузко Сергія – третє місце!

14:59 21.10.2022

Участь у онлайн консиліумі «Дистанційна робота класного керівника ЗП(ПТ) в умовах воєнного часу: труднощі та шляхи їх подолання». 

20 жовтня 2022 року Навчально – методичний центр професійно – технічної освіти у Донецькій області провів обласний педагогічний онлайн консиліум «Дистанційна робота класного керівника ЗП(ПТ) в умовах воєнного часу: труднощі та шляхи їх подолання».  До участі у методичному заході долучилися працівники Великоновосілківського професійного ліцею.  На заході присутні обмінювались досвідом роботи в умовах воєнного часу та обговорювали актуальні напрямки і аспекти роботи сьогодення.

17:30 20.10.2022

Вітання від учнів Великоновосілківського професійного ліцею.

Напередодні великих свят  - Дня захисника та захисниці України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці, учні Великоновосілківського професійного ліцею підготували привітання у вигляді малюнків та листів з побажаннями для наших військовослужбовців.

10:00 14.10.2022

Участь Великоновосілківського професійного ліцею у патріотичному заході "Козацькі забави"

12.10.2022  з нагоди Дня захисників i захисниць України та Дня українського козацтва, серед здобувачів освіти закладів професійної (професійно-технічної) освіти Донецької області у дистанційному режимі відбувся масовий патріотичний захід « Козацькі забави».

17:00 12.10.2022

Участь у онлайн - трансляції «Нескорена освіта Донеччини: крокуємо до Перемоги!».

Напередодні дня працівників освіти, колектив Великоновосілківського професійного ліцею долучилися до перегляду онлайн - трансляції «Нескорена освіта Донеччини: крокуємо до Перемоги!».

13:30 30.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора