A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

29 серпня День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни.

Сьогодні ми хочемо вшанувати пам’ять випускників Великоновосілківського професійного ліцею – Демуренко Дмитра та Тарасьєва Євгена. Не існує правильних слів чи слушних моментів, коли йдеться про втрати. Бо це зламані долі конкретних людей, які для своїх рідних були цілим Всесвітом

11:21 29.08.2022

Участь у засіданні секції професійної (професійно-технічної) освіти.

18 серпня 2022 року, колектив Великоновосілківського професійного ліцею взяв участь у засіданні секції професійної (професійно-технічної) освіти в рамках Міжнародної серпневої науково-практичної конференції «ОСВІТА, ОСВІТЯНИ – НЕЗЛАМНІ У ВІЙНІ»

15:00 18.08.2022

Поетапна кваліфікаційна атестація серед здобувачів освіти Великоновосілківського професійного ліцею.

27 червня в групі КК-33 з професії «Кухар. Кондитер» відбулась державна кваліфікаційна атестація та захист практичних робіт на присвоєння IV розряду з професії «Кухар»

14:00 27.06.2022

Поетапна кваліфікаційна атестація серед здобувачів освіти Великоновосілківського професійного ліцею.

Одним з найважливіших показників якості професійної підготовки учнів є поетапна кваліфікаційна атестація, коли учні мають можливість показати свої знання та вміння, які вони здобули під час навчання у стінах закладу освіти та при проходженні виробничої практики.

12:00 27.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора