A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Консультаційна онлайн-зустріч з учнями випускних груп Великоновосілківського професійного ліцею.

22 травня у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулася консультаційна онлайн-зустріч з учнями випускних груп. На зустрічі були присутні всі керівники навчальних груп та адміністрація ліцею. Під час спілкування були висвітлені питання стосовно закінчення навчального року, складання ДКА, питання академічної мобільності для здобувачів освіти ЗП(ПТ)О, а також складання НМТ. Відбувся жвавий діалог щодо перспектив вступної кампанії, реалізації можливостей випускників з проєкцією на майбутні фахові досягнення щодо працевлаштування. За результатами зустрічі заплановані онлайн-консультації з викладачами для підготовки до складання ДКА та МПТ.

11:00 22.05.2022

Педагогічні працівники Великоновосілківського професійного ліцею взяли участь в онлайн зустрічі

19 травня 2022 року, у Всесвітній день вишиванки методистами кабінету загальноосвітньої підготовки Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області проведено інформаційно-консультаційну онлайн зустріч за темою: «Актуальні питання завершення 2021/2022 навчального року», у якій прийняли участь педагоги Великоновосілківського професійного ліцею.

12:00 19.05.2022

8 травня 2022 року, боронячи Україну від російської навали, загинув випускник Великоновосілківського професійного ліцею.

З глибоким сумом повідомляємо, що 8 травня 2022 року, боронячи Україну від російської навали, загинув випускник Великоновосілківського професійного ліцею 2016 року гр.. КК – 21 Тарасьєв Євген.

11:00 19.05.2022

Онлайн нарада серед педагогів Великоновосілківського професійнго ліцею.

13 травня у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулася педагогічна онлайн нарада, під час якої були розглянуті та обговоренні питання, щодо стану виконання навчальних планів і програм, організації проведення поетапної та державної кваліфікаційної атестації у 2021/2022 навчальному році в умовах воєнного стану відповідно до рекомендацій НМЦ ПТО у Донецькій області; організація навчання переміщених здобувачів професійної освіти в ЗП(ПТ)О-партнерах, відповідно Положенню про внутрішню академічну мобільність, особливості складання національного мільтипредметного тесту; моніторинг ВПО серед здобувачів освіти ліцею; обговорення участі обласних та Всеукраїнських онлайн заходах.

09:00 13.05.2022

Виробнича практика група КК-37.

Не зважаючи на військові дії, наші розумнички-кухарі проходять виробничу практику! Група КК-37 учениця Солдатенко Анастасія, майстер виробничого навчання Поліна Іллівна Хараман.

12:00 27.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора