A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Участь Великоновосілківського професійного ліцею у плоггінг - марафон" Я за здоровий і чистий спосіб життя"

15 квітня 2023 року, напередодні Дня довкілля , Комунальним закладом " Донецький палац молоді"Юність", було організовано плоггінг - марафон" Я за здоровий і чистий спосіб життя"

15:42 20.04.2023

Лекція - бесіда до Дня Героїв Небесної Сотні у Великоновосілківському професійному ліцеї.

День Героїв Небесної Сотні — пам’ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.      20 лютого  2023 р. у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулася лекція-бесіда «Небесна сотня – перші герої російсько-української війни».      Викладач історії Ярослав Горбаль ознайомив учасників  з перебігом подій Революції гідності, та запропонував переглянути документальні кадри про пам'ятні, героїчні сторінки історії лютневих подій 2014 року.     Сьогодні ми є свідками того, якою дорогою ціною українці платять за свій вибір. Тож маємо разом наближати перемогу і цінувати ті переконання, які сповідували Герої Небесної Сотні, а зараз їх мужньо виборюють Збройні Сили України.     Для студентської молоді, як і для кожного громадянина України, важливо пам’ятати про ці події. Саме з них почалася новітня історія нашої держави. Це була перша битва за цінності, що обрало наше суспільство – свободу і незалежність.

20:41 20.02.2023

День безпечного Інтернету у Великоновосілківському професійному ліцеї.

Щорічно, у другий вівторок лютого у світі відзначається День безпечного інтернету. Ця подія дозволяє зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі граємо в цілях сприяння створенню кращої та більш безпечної онлайн-спільноти. Сьогодні для здобувачів освіти та педагогічних працівників Великоновосілківського професійного ліцею відбувся тематичний захід “Безпечний інтернет”. Основною метою якого, було ознайомлення з правилами користування Інтернетом та захистом своїх персональних даних. Завершився захід цікавим квізом.

19:00 08.02.2023

Участь Великоновосілківського професійного ліцею у тренінгу "Цифрові інструменти Google для освіти".

Педагогічні працівники Великоновосілківського професійного ліцею успішно закінчили курси «Цифрові інструменти Google для освіти», під час яких набули нові знання і навички для якісного проведення уроків в дистанційному форматі, отримали можливість ефективно підвищити свої цифрові та педагогічні компетентності з використання онлайн-сервісів.

20:03 31.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора