A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

День пам'яті Захисників України. Герої не вмирають.

Сьогодні, Великоновосілківський професійний ліцей, вшановує пам'ять своїх учнів, захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.

10:00 29.08.2023

День пам'яті Захисників України

Щороку 29 серпня наша країна відзначає День пам'яті Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність країни. У цей день ми вшановуємо пам'ять воїнів, які віддали життя за Батьківщину.

09:00 29.08.2023

Участь Великоновосілківського професійного ліцею у фестивалі професій

23.08.2023 року, з нагоди Дня Державного прапора та Незалежності України, комунальним закладом "Донецький палац молоді "Юність", було проведено Фестиваль професій, в якому взяли участь здобувачі освіти Великоновосілківського професійного ліцею.

17:00 23.08.2023

Привітання Великоновосілківського професійного ліцею з День Української Державності

28 липня, Україна вдруге відзначає День Української Державності. Свято започаткували згідно з указом президента України Володимира Зеленського (від 24 серпня 2021 року) та святкуватимуть щороку, 28 липня. У свята є свій символ - це чотири тризуби, які означають боротьбу, незалежність, історію та ідентичність. День української державності - це можливість для кожного з нас згадати історію своєї країни, повну боротьбу за незалежність, єдність та щасливе життя. Цінуємо те, за що боролися наші предки, пам’ятаємо всіх, хто загинув у цій боротьбі, будуємо майбутнє, в якому нам самим хотілося б жити. Кожного українця - з його святом, з Днем української державності! 

11:00 28.07.2023

День Конституції України у Великоновосілківському професійному ліцеї

28 червня, у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулась виховна година присвячена Дню Конституції України "Я- людина, ти- родина, наш дім – Україна». Під час заходу здобувачі освіти разом з педагогами переглянули відео та ознайомилися з цікавими фактами, які стосувалися Конституції України. Закінчився захід захоплюючою вікториною у застосунку Каhoot , під час якої ліцеїсти, разом зі своїми наставниками, мали змогу перевірити знання з історії України, громадянської освіти та права.

11:00 28.06.2023

День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні.

Щороку 22 червня наш народ вшановує світлу пам'ять мільйонів українців, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю. Наш священний обов’язок – навіки зберегти пам'ять про тих, хто відстояв перемогу в тій жахливій війні, тих, хто став жертвою смертельних жорен нацизму. Сьогодні, потерпаючи від кривавої військової агресії, ми особливо гостро усвідомлюємо ціну свободи, миру та безпеки. Кращі сини і доньки українського народу знову, зі зброєю в руках, захищають наші кордони, нашу свободу, наш власний демократичний вибір. Вічна пам'ять загиблим. Честь і слава живим героям! 

11:00 22.06.2023

Всесвітній день біженців.

Всесвітній день біженців – це міжнародний день, призначений Організацією Об'єднаних Націй, відзначається щороку 20 червня і визнає силу і мужність людей, які були змушені втекти з рідної країни, щоб уникнути конфліктів чи переслідувань. Сьогодні у Великоновосілківському професійному ліцеї відбувся тематичний захід, присвячений Всесвітньому дню біженців, який провела психолог Наталія Орлова. Дах над головою завжди асоціювався з безпекою і затишком. На жаль, у мільйонів українців із приходом війни це поняття втратило свій сенс. З отриманням статусу біженця автоматично зникає відчуття безпеки. На зміну цьому приходить безпорадність і невпевненість. Але завдяки допомозі західних партнерів навіть невелика допомога стає цінною: ласкаве слово, теплі обійми, підтримка, прояв уваги та терплячості допомагає мільйонам знайти в собі сили, щоб рухатись далі. 

15:33 20.06.2023

Великоновосілківський професійний ліцей вітає з Днем батька!

Щороку у третю неділю червня у світі відзначають День батька. Цьогоріч ми відзначаємо День батька 18 червня. Великоновосілкввський професійний ліцей,вітає усіх татусів з їх професійним святом! Міжнародний день батька — це свято на честь всіх татусів. Для українців воно має особливе значення, адже безліч наших татусів сьогодні захищають нашу країну від російського вторгнення зі зброєю в руках. Внаслідок війни та вимушеної міграці багато родин досі залишаються розділеними. Саме тому День батька — чудовий привід нагадати один одному про свою любов та підтримку. 

12:00 18.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора