A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Участь Великоновосілківського професійного ліцею у тематичному заході до Дня Соборності України.

20 січня 2023 року команда Великоновосілківського професійного ліцею долучилася до тематичного спілкування та інтерактивного квесту "Україна починається з тебе", який був організований Комунальним закладом «Палац молоді «Юність» до Дня Соборності України. Представники ліцею з великим задоволенням брали участь в інтерактивних завданнях, де мали змогу виявити креативне мислення, згуртованість та творчість.

19:00 20.01.2023

Участь Великоновосілківського професійного ліцею у тренінгу "Цифрові інструменти Google для освіти".

15 січня педагогічні працівники Великоновосілківського професійного ліцею успішно закінчили базовий рівень курсу «Цифрові інструменти Google для освіти», під час якого отримали необхідну інформацію та алгоритми, які допоможуть  побудувати правильну і ефективну роботу з учнями під час дистанційного навчання. #маємо_силу_навчати

19:00 17.01.2023

Проєкт «Цифровий актив для України» компаній «HP» та «Microsoft» у співпраці з Міністерством освіти і науки України Донецької області.

За сприяння Фундації Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) та проєкту «Цифровий актив для України» компаній «HP» та «Microsoft» у співпраці з Міністерством освіти і науки України Донецька область отримала 1350 ноутбуків для педагогічних працівників закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти. За ініціативи Департаменту освіти і науки Донецької ОДА педагоги нашого навчального закладу отримали якісну сучасну техніку. Завдяки якій зможуть значно покращити освітній процес. Висловлюємо велику вдячність за змогу працювати якісно і швидко!

22:10 12.01.2023

Зимовий інструктаж правил безпеки для здобувачів освіти Великоновосілкіького професійного ліцею.

Напередодні різдвяних свят у Великоновосілківському професійному ліцеї в навчальних групах відбулися виховні години присвячені безпеці під час зимових канікул.

14:32 28.12.2022

10 грудня - Міжнародний день прав людини.

10 грудня у світі відзначають Міжнародний день прав людини, який було засновано 4 грудня 1950 року на засіданні Генеральної Асамблеї ООН, знаменуючи річницю ухвалення Асамблеєю Загальної декларації прав людини в 1948 році.

12:20 10.12.2022

Великоновосілківський професійний ліцей вітає всіх причетних з Днем волонтера.

Великоновосілківський професійний ліцей вітає всіх причетних з Днем волонтера. Цей день – особливий для багатьох країн, адже саме сьогодні вітають усіх тих, хто не шкодує своїх сил і часу задля того, щоб змінити цей світ на краще, допомогти тим, хто цього найбільше потребує, тих, хто безкорисно дбає про сьогодення й майбутнє людства.

19:00 05.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора