A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Учні Великоновосілківського професійного ліцею відвідали захід «Краєвиди Португалії»

15 квітня 2021 року у вітальні комунального закладу «Великоновосілківський селищний Будинок культури» Великоновосілківської селищної ради, спільно з директором народного музею історії смт Велика Новосілка – Гуділіним Русланом Олександровичем вібвувся захід з учнями Великоновосілківського професійного ліцею, згідно регіональному плану Донецької облдержадміністрації про відзначення Дня Європи в Донецькій області у 2021 році.

16:18 15.04.2021

Участь у воркшопі «Безпечні міста та безпечні громадські простори для жінок та дівчат».

13 квітня представники учнівського самоврядування Великоновосілківського професійного ліцею Сергій Мотузко, Анна Александрова та Анастасія Власенко взяли участь у воркшопі «Безпечні міста та безпечні громадські простори для жінок та дівчат».

19:04 13.04.2021

Осучаснення та модернізації матеріально-технічної бази гуртожитку Великоновосілківського професійного ліцею

У Великоновосілківському професійному ліцеї триває процес осучаснення та модернізації матеріально-технічної бази. Так, на цьому тижні у гуртожитку нашого навчального закладу були встановлені 10 сучасних електричних плит з духовими шафами Gorenje в кімнатах для приготування їжі.

19:07 08.04.2021

У Великоновосілківському професійному ліцеї відбулися вибори кандидатів до Молодіжної ради Великоновосілківської ОТГ

У Великоновосілківському професійному ліцеї відбулися вибори кандидатів до Молодіжної ради Великоновосілківської ОТГ серед активу учнівського самоврядування закладу. Молодіжна рада має на меті актуалізувати зміст і форми роботи закладів освіти щодо залучення дітей і молоді до процесів, спрямованих на розвиток громади.

19:10 07.04.2021

Засідання учнівського самоврядування з адміністрацією та педагогічним колективом навчального закладу.

29 березня у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулося спільне засідання учнівського самоврядування з адміністрацією та педагогічним колективом навчального закладу.

20:04 29.03.2021

Перемога в інтернет-олімпіаді з професії "Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів"

25 березня 2021 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Донецькій області проведено Інтернет-олімпіаду серед здобувачів освіти з професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів», яка включала питання з предметів «Спеціальна технологія» та «Охорона праці».

20:06 27.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора