A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Практичне заняття щодо правил пожежної безпеки

Формування у підростаючого покоління відповідального ставлення до правил безпеки життєдіяльності – важлива задача. Рятувальники Великої Новосілки постійно долучаються до виховного процесу та проводять у закладах освіти профілактичні заходи. Так, днями вогнеборці завітали до учнів Великоновосілківського професійного ліцею з метою проведення практичного заняття щодо правил пожежної безпеки у побуті та користування первинними засобами пожежогасіння. Усі охочі спробували загасити умовну пожежу вогнегасником.

15:18 22.05.2021

ТИЖДЕНЬ З ОХОРОНИ ПРАЦІ У ВЕЛИКОНОВОСІЛКІВСЬКОМУ ПРОФЕСІЙНОМУ ЛІЦЕЇ

З 26 по 29 квітня у Великоновосілківському професійному ліцеї проводився Тиждень охорони праці з нагоди національного Дня охорони праці під девізом «Захищене і здорове покоління», метою якого було забезпечення безпечних і нешкідливих умов праці для працівників і розуміння цінності безпеки життя для учнів.

11:49 30.04.2021

Наближається Великдень

Наближається Великдень, і в цей передсвятковий час усім нам варто замислитися над власним життям, над своїми вчинками, мріями й сподіваннями, визнати помилки й збудувати нові плани, віднайти рівновагу й гармонію з навколишнім світом. А хіба не найкраще зробити це, якщо згадуєте безсмертні традиції нашого народу?

11:47 29.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора