A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Урочиста лінійка з нагоди святкування Дня Захисника України .

Дата: 11.10.2019 13:39
Кількість переглядів: 246

Моя Україно! Ти сильна й багата,

У тебе мільйони найкращих синів,

І мова твоя, солов'їна й крилата,

Ще світу покаже величний мотив.

День Захисника України - це мужності й геройства свято. І ми вклоняємося тим, хто літ тому назад багато і тим, хто нині з автоматом нам спокій береже і захищає маму і мене, сестру і брата, велику нашу всю родину – рідну, вільну Україну.

Хоч зараз важко нам, і не спокійно у нашому домі, але вже не раз доведено, що наша дружня сім'я – український народ, здолає всі перешкоди.

11 жовтня у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулася урочиста лінійка з нагоди святкування Дня Захисника України . На заході були присутні почесні гості - військовослужбовці 28 окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу, які спільно з ліцеїстами вшанували пам’ять героя, випускника ліцею 2013 року Демуренка Дмитра, який загинув 6 серпня 2015 року біля селища Кримське Новоайдарського району Луганської області.

Допоки ми живі — житиме пам’ять про наших героїв. Демуренко Дмитро з меморіальної дошки щодня зустрічає і проводжає поглядом учнів, нагадує кожному з нас, що він поклав життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні. Вшанування його пам’яті – це не просто наш святий обов’язок, це наша шана і гордість за справжніх героїв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора