A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Початок навчального року у Великоновосілківському професійному ліцеї

Дата: 08.09.2020 11:03
Кількість переглядів: 237

Карантинні обмеження нарешті дозволили Великоновосілківському професійному ліцею запросити до навчального закладу ліцеїстів та їх наставників для участі в освітньому процесі, який відбувається з дотриманням всіх епідеміологічних правил, у звичному форматі.

Цього року до ліцейської родини вступили більше сотні абітурієнтів. Хлопців та дівчат зустріли турботливі класні керівники та майстри виробничого навчання.

Для отримання професії в ліцеї є все необхідне - оновлені кабінети, лабораторії та навчальні майстерні, для гарного відпочинку – спортивна та актова зали, тренажерна зала, гуртки та секції, затишний гуртожиток.

Приємно відзначити майже стовідсоткове відвідування занять за результатами перших днів навчання.

До речі, вступна кампанія до ЗП (ПТ)О продовжена, якщо ви маєте мрію отримати професію, та стати справжніми фахівцями у своїй справі – ласкаво просимо до ліцею!

На изображении может находиться: 1 человек, сидит, стол, экран, гостиная и в помещенииНа изображении может находиться: 1 человек, сидит, экран, стол и в помещенииНа изображении может находиться: 8 человек, люди сидят, стол, ребенок и в помещенииНа изображении может находиться: в помещенииНа изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят, очки для зрения, телефон и в помещенииНа изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят, стол и в помещенииНа изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят, стол и в помещенииНа изображении может находиться: в помещенииНа изображении может находиться: в помещении


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора