A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Великоновосілківський професійний ліцей

Устаткування підприємств громадського харчування

Урок 13,14 Теми: "НВЧ-печі: їх призначення, будова, принцип дії", "Правила раціональної та безпечної експлуатації теплових апаратів".

Доброго ранку шановні здобувачі КК-29! Сьогодні за розкладом два уроки "Устаткування підприємств громадського харчування". Теми наших уроків: "НВЧ-печі: їх призначення, будова, принцип дії", "Правила раціональної та безпечної експлуатації теплових апаратів. Пропоную написати конспект з підручника Н.П. Саєнко с. 212 - 218. Для закріплення подивіться відео принцип дії НВЧ печіhttps://www.youtube.com/watch?v=xM_IGl-umI4 Бажаю успіхів!

07:46 24.03.2020

School.org.ua

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора