A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Новорічні святкування

Дата: 19.12.2019 20:49
Кількість переглядів: 241

9 грудня – одна із найочікуваніших дат у році, день, перед яким усі дітлахи намагаються бути якомога чемнішими – свято Миколая.

В цей день за традицією відбуваються святкові заходи і у Великоновосілківському професійному ліцеї. Ранок в нашому навчальному закладі розпочався з урочистої лінійки на якій всіх присутніх зі святом привітав наш «особистий Миколай» - директор ліцею Микола Георгійович Малтабар, який побажав всім здоров’я, щастя, добробуту, ліцеїстам - гарно закінчити перше півріччя.

В обід в їдальні всіх чекав святковий обід, і, звісно смачні солодкі подарунки. А ввечері весь колектив зібрався в актовій залі де відбулася конкурсна програма «Хлопці VS Дівчата» в якій взяли участь ліцеїсти разом зі своїми наставниками. Яких тільки завдань не виконували учасники гри! Дівчата та хлопці відповідали на цікаві питання вікторини, і складали слова, і вгадували "хто я?"

Після конкурсу всіх присутніх запросили на відкриття новорічної ялинки. Під час заходу лунали вітання, новорічні пісні. Свято закінчилося святковим салютом і дискотекою у гуртожитку.

Ми впевнені, що Новий 2020 рік неодмінно принесе з собою душевне тепло і гармонію в кожну сім’ю. Здоров’я – як найбільший скарб. Удачу – щоб щастило весь рік у всьому. Любов – щоб серце наповнилося ніжністю і милосердям.Величезний згорток подарунків і новорічних побажань!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора