A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Поетапна атестація з професії «Кухар» на присвоєння ІІІ кваліфікаційного розряду

Дата: 30.06.2019 16:06
Кількість переглядів: 1200

26 червня в стінах Великоновосілківського професійного ліцею пройшла традиційна після проходження виробничої практики поетапна кваліфікаційна атестація, яка є складовою частиною проміжного контролю якості професійної підготовки учнів з професії «Кухар». Атестацію складали учні групи КК-31 (майтер виробничого навчання Литвиненко Тетяна).

 

Поетапна кваліфікаційна атестація проводиться по закінченні кожного періоду (етапу) навчання, результатом якої є визначення відповідності рівня кваліфікації, яка відповідає вимогам професійних характеристик і включає в себе самостійне виконання навчальних перевірочних робіт за спеціальністю, передбачених програмами виробничого навчання, оцінку їх якості, виявлення на засіданні комісії фактичного рівня знань, умінь і практичних навичок з професійної підготовки.

 

Захист кваліфікаційної атестації складався з наступних етапів:

а) проведення перевірочних робіт з виробничого навчання, оцінки їх якості;

б) проведення контролю знань з предметів загальнотехнічного і професійного циклу (тести);

в) індивідуальний захист кожним учнем рівня своєї кваліфікації, щодо технології виконання перевірочної роботи на засіданні атестаційної комісії.

 

Учні продемонстрували паростки цікавих ідей, здатність до самостійної роботи з обраної професії, уміння і навички виконувати складні виробничі завдання. Свої творчі здібності, розвинуті у стінах ліцею, вони втілили у приготовлених стравах.

 

Компетентна комісія розглянула результати перевірки знань учнів, виконання кваліфікаційних пробних робіт, виробничі характеристики, рівень теоретичних знань та прийняла рішення про присвоєння учням групи КК-31 ІІІ кваліфікаційного розряду з професії «Кухар».

 

Учнями пройдено ще один крок до професіоналізму! До зустрічі у новому навчальному році!

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора