A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Флешмоб «Дайте миру шанс»,

Дата: 20.09.2019 14:51
Кількість переглядів: 245

20 вересня здобувачі освіти Великоновосілківського професійного ліцею організували традиційний флешмоб «Дайте миру шанс», який цього року відбувся на районному стадіоні «Колос».

Міжнародний день миру був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 1981 році. Започаткування Дня миру свідчить про те, що ООН спрямовує свої зусилля на підтримку миру в усьому світі та закликає всіх людей на планеті згуртуватися на шляху досягнення цієї мети.

Головною метою заходу стало бажання показати усім, що діти хочуть жити, творити, навчатись та рости під мирним небом, у мирній країні.

Невипадково саме напередодні Дня миру ми вирішили провести і Малі Олімпійські ігри, бо ще з часів Давньої Греції під час Олімпійських ігор стихали всі війни, будь який військовий конфлікт був суворо заборонений.

Ліцеїсти змагалися в різних видах спорту, естафетах, командних змаганнях. Переможці, як ведеться, отримали грамоти та цінні подарунки для своїх груп, цього разу це було канцелярське приладдя.

Пам’ятаймо, що війна, насильство, тероризм – це зло, що калічить душі людей. Тож, ми бажаємо усім нам мирного неба, оскільки воно відкриває перед людством перспективи, не зводячи їх до боротьби за виживання; бажаємо нових відкриттів, які зупинять біди, хвороби і катаклізми; бажаємо творити добро у кожній сфері діяльності, адже, це наша країна, наша земля, нам з вами тут жити!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора