A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Зустріч адміністрації ліцею з першокурсниками

Дата: 04.09.2018 14:45
Кількість переглядів: 363

Зустріч першокурсників з адміністрацією Великоновосілківського професійного ліцею

4 вересня 2018 року в актовій залі Великоновосілківського професійного ліцею відбулася традиційна зустріч адміністрації навчального закладу з учнями першого курсу.

Основною метою зустрічі  з першокурсниками була допомога в якнайшвидшій адаптації новачків до освітнього процесу та ліцейського середовища загалом.

З початком навчального року першокурсників привітав директор Микола Георгійович Малтабар. У своєму виступі він зазначив, що основною метою ліцеїстів є навчання, здобуття знань, оволодіння професією, зауважив на необхідності тісної співпраці педагогічного колективу з учнями та ознайомив присутніх з адміністрацією ліцею.

На зустріч були запрошені заступники директора, керівник фізичного виховання, комендант гуртожитку, завідуюча їдальнею, бібліотекар, психолог, соціальний педагог та педагог-організатор.

Про особливості навчального процесу в ліцеї розповіла першокурсникам заступник директора з навчальної роботи Тетяна Олександрівна Дмітрієва. Заступник директора з навчально – виробничої роботи Вікторія Іванівна Сазонова ознайомила учнів з правилами внутрішнього розпорядку в закладі, організацією дозвілля ліцеїстів, особливостями проживання у  гуртожитку, нарахуванням  стипендії.

Наприкінці зустрічі  Вікторія Іванівна привітала учнів першого курсу теплими напутніми словами: «Я бажаю вам знайти справжніх друзів і однодумців, не гаяти дорогоцінний час та в повній мірі скористатися всіма можливостями, що надає Великоновосілківський професійний ліцей. Роки навчання  будуть насиченими та  цікавими. Будьте уважними, відповідальними та поважайте один одного. Незабутніх і гарних вражень вам упродовж всього навчання».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора