A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Початок нового навчального року у ВПЛ

Дата: 02.09.2019 13:26
Кількість переглядів: 216

Початок нового навчального року - це день, який веде у новий світ знань та відкриттів, день коли тисячі юнаків і дівчат переступають поріг навчальних закладів. Цього дня звучать перші святкові дзвоники, які щороку оголошують про початок нового етапу в житті мільйонів українців.

2 вересня 2019 року у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулися урочистості з нагоди Дня знань. Розділити з ліцеїстами радісну та хвилюючу мить прийшли батьки, друзі та почесні гості

Зі словами привітання до ліцеїстів, педагогічного складу та гостей звернувся директор навчального закладу Микола Георгійович Малтабар, який побажав вихованцям ліцею миру, нових досягнень у навчанні, активної життєвої позиції, адже від них залежить майбутнє нашої держави.

Після закінченні урочистостей ліцеїсти разом із батьками були запрошені на перший урок «Власний шлях до самореалізації або як стати особистістю» який підготували класні керівники і майстри виробничого навчання.

Попереду на ліцеїстів чекає непроста, але цікава робота – це навчання. І кожен з учасників цього процесу має працювати на совість. Бо в даний час це особливо важливо. Необхідно чесно віддавати Батьківщині свої зусилля, задля розвитку та світлого майбутнього.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора