A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Державна кваліфікаційна атестація для здобувачів освіти групи КК-30 з професії «Кухар. Кондитер».

Дата: 07.02.2020 13:16
Кількість переглядів: 253

6 лютого у Великоновосілківському професійному ліцеї успішно пройшла Державна кваліфікаційна атестація для здобувачів освіти групи КК-30 з професії «Кухар. Кондитер».

Атестація складалася з двох частин: теоретичної та практичної, під час яких ліцеїсти показали ґрунтовні знання і практичні вміння.

Випускники готували, презентували та подавали власноруч приготовані кулінарні та кондитерські вироби та виконували тестові завдання.

Члени державної кваліфікаційної комісії побажали випускникам міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!

7 лютого у святковій атмосфері всім учням групи КК-30 були вручені дипломи кваліфікованих робітників, 3 здобувачів освіти отримали дипломи з відзнакою : Микита Ткачов, Валерія Рогоза та Карина Дарченкова.

Любі наші випускники, вітаємо вас з досягненням чергової важливої вершини, коли отриманий в результаті кропіткої роботи диплом символізує пропуск у світ нової професії.

Нехай збувається все заплановане, не сповільнюється професійний ріст, бажаємо успішного становлення вас як справжніх спеціалістів.

Нехай знання, отримані в ліцеї, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть досягти омріяних вершин у майбутній професійній діяльності! Наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора