A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Осінньо-польові роботи у ліцеї

Дата: 18.10.2018 12:56
Кількість переглядів: 268

Учні Великоновосілківського професійного ліцею разом із майстрами виробничого навчання в ці сонячні жовтневі дні відпрацьовують теоретичні знання з технології виконання оранки на практиці.
Сучасному господарю землі без оранки просто не обійтися. Грунт потребує правильного догляду, і за це він дякує щедрим врожаєм.
Використання новітніх механізованих засобів дозволяє виконувати обробку грунту набагато швидше і легше. На зміну вилам та лопаті прийшла потужна сучасна техніка. Оранка землі трактором відбувається набагато швидше, а в розпалі осінніх польових робіт, як правило, кожен день на рахунку. 
Оранка землі трактором – це розпушування верхнього шару ґрунту з метою поліпшення її родючості. Осінню оранку виконують для насичення ґрунту киснем, забезпечення промерзання бур'янів, а також руйнування підземних ходів гризунів. 
Учні ІІІ курсу під керівництвом своїх наставників самостійно орали поля навчального господарства ліцею, і намагалися робити це якнайкраще, адже зовсім скоро їм буде потрібно доводити свою конкурентоспроможність на ринку праці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора