A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Поетапна кваліфікаційна атестація з професії «Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія А1)»

Дата: 27.10.2020 12:37
Кількість переглядів: 228

27 жовтня 2020 року у Великоновосілківському професійному ліцеї відповідно до робочого навчального плану в групі Т-90 ІІІ курсу (майстер виробничого навчання Олег Вікторович Узун) відбулася поетапна кваліфікаційна атестація з професії «Тракторист – машиніст сільськогосподарського виробництва (категорія А1)»

Здобувачі виконували різнорівневі завдання за програмами предметів професійно-теоретичної підготовки відповідно до Державного стандарту. Загалом хлопці показали добрі знання з теоретичної підготовки, ПДР, будови та технічного обслуговування тракторів Т-25, МТЗ-80, ЮМЗ-6Л та сільськогосподарських машин КПС-4.2, СЗ-3.6.

Після теоретичної частини іспиту здобувачі освіти продемонстрували практичні навички керування трактором МТЗ-80 на автодромі.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят, стол, ребенок и в помещенииНа изображении может находиться: 2 человека, люди сидят, стол, гостиная и в помещенииНа изображении может находиться: 1 человекНа изображении может находиться: небо, трава, на улице и природаНа изображении может находиться: 1 человек, на улице


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора