A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Великоновосілківський професійний ліцей

Випускний у Великоновосілківському професійному ліцеї

Дата: 01.07.2020 11:25
Кількість переглядів: 230

 

На изображении может находиться: 7 человек, в том числе Николай Малтабар, люди стоят, толпа и на улицеНадворі літо…

Справжнє тепле літо…

У зелені втопилися сади,

Рясніють всюди різнобарвні квіти,

Аж серце завмирає від краси.

Надворі літо…

Наше щедре літо…

Цей особливий неповторний час,

Коли дитинство з юністю у парі

Танцює перший ніжний вальс.

1 липня у Великоновосілківському професійному ліцеї відбулося свято з нагоди вручення дипломів кваліфікованих робітників і свідоцтв про здобуття повної середньої освіти.

Випускний — подія, яка нікого ніколи не залишає байдужим і назавжди закарбовується в пам'яті всіх учасників. Привітати ліцеїстів із завершенням навчання, сказати їм теплі напутні слова, підтримати на початку нового відрізку життєвого шляху прийшли їх батьки, рідні та друзі, педагогічний колектив.

Дипломи отримали 80 випускників : гр..Т-89 «Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва. Слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування. Водій (категорія «С»), гр.. КК-29 «Кухар. Кондитер», гр.. АС-52 «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів. Водій (категорія «С») , з них 15 дипломів з відзнакою отримали: Ребрик Дмитро, Метеджі Олександр, Принцевський Данило, Усачов Данило, Чако Юлія, Ткаченко Олексій, Таранець Валерія, Матуляк Анастасія, Гориніна Маргарита, Лінник Вікторія, Джантіміров Дмитро, Бедросян Діана, Біналієв Шамістан, Макаров Григорій, Романчук Кирило.

Все, що відбувалося сьогодні в ліцеї, багато в чому нагадувало такі ж свята в будь-якому іншому навчальному закладі: урочиста частина, представлення випускників, побажання і напутні слова гостей, педагогів, батьків, вручення свідоцтв про закінчення навчального закладу, фінальна пісня вихованців і фото на пам'ять... Проте, все ж є у цьому випускному я й своя особливість, адже залишають ліцей і вступають у доросле життя не просто юнаки і дівчата з певним багажем знань, умінь і навичок, а нові творчі особистості, талановита, обдарована молодь, зі своїм особливим баченням світу й особливими можливостями.

Тому віриться, що прийдешній день буде кращим за сьогоднішній, бо творчий підхід до роботи у будь-якій сфері завжди був і є основою для економічного і духовного зростання держави і суспільства. Тож побажаємо нашим випускникам нових творчих досягнень! У добру путь!

На изображении может находиться: напитокНа изображении может находиться: один или несколько человек, дерево и на улицеНа изображении может находиться: 1 человек, дерево, толпа, обувь, стол, растение, на улице и природаНа изображении может находиться: 3 человека, на улицеНа изображении может находиться: 3 человека, в том числе Николай Малтабар, столНа изображении может находиться: 1 человек, на сцене, ребенок и на улицеНа изображении может находиться: 1 человек, на сцене и на улицеНа изображении может находиться: 3 человека, толпа, дерево, стол и на улицеНа изображении может находиться: 1 человек, на сцене и на улицеНа изображении может находиться: 6 человек, на улицеНа изображении может находиться: небо, облако, дерево, растение, на улице и природа


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора